Om Trine Jørgensen

Mit navn er Trine Annette Jørgensen, og jeg er 53 år. Jeg bor i Hjørring sammen med min mand Lars. Sammen har vi to voksne døtre, som begge bor i Aalborg

Jeg har arbejdet som folkeskolelærer siden 2007 og trives rigtig godt i dette job. Jeg har linjefag i dansk og engelsk og har i alle årene undervist i begge fag. Derudover arbejder jeg som AKT-lærer på skolen. Adfærd, kontakt og trivsel er af afgørende betydning for alle elevers trivsel. Relationen til mine elever (både i skolen og som ALKALÆR-underviser) er altafgørende for mig. Jeg ser både et barn og en elev, og for at sikre maximal udvikling for eleven skal barnets trivsel være god. Når barnet trives, er der normalt en naturlig lyst til at lære og udvikle sig. Det er et givende job at være omgivet af nysgerrige elever, der har lyst til at få ny viden. At se elever få mod på at lære mere, og mod på at arbejde selvstændigt er meget livsbekræftende. Min erfaring fra skoleverdenen kommer mig tilgode i mit job som ALKALÆR-underviser, da jeg har arbejdet med mange forskellige elevtyper og kender mange af de vanskeligheder, som elever kan støde på i læseudviklingen.

ALKALÆR-metoden tiltaler mig, da den er logisk, tager udgangspunkt i barnets faktiske niveau og giver barnet den nødvendige tid til at lære at læse i eget tempo.