Læsevanskeligheder

Læsevanskeligheder er frustrerende for både barnet, men også for forældre. Eleverne spejler sig i kammeraterne, og det kan være nedbrydende at opleve, at læseindlæringen går for stærkt, og de andre kammerater i klassen bare suser af sted.

 

drilleord1

Læsevanskeligheder kan føre til konflikter omkring lektier, forsøg på at undvige læsning – hvilket bringer eleven længere bagefter og ofte bidrager til dårligt selvværd omkring læsning og andet skolerelateret arbejde. Læsning er “nøglen” til mange fag i skolen, så det er bare med at komme tilbage til glæde ved at læse.

laesevanskeligheder

Forældre ønsker altid det bedste for deres børn, men kan komme til at presse på uhensigtsmæssige måder, når det pludselig bliver svært. Ofte er det små tips og tricks, der skal til for at bringe læsningen videre og tilbage på sporet.

Undervisning i ALKALÆR-metoden hjælper jer forældre med at finde tilbage til der, hvor “kæden” hoppede af, og da I er en del af undervisningen, lærer I selv at støtte jeres barn, så læsningen igen kommer til at udvikle sig i en positiv retning